Hur känns det att börja på Attollo?

Det känns otroligt spännande! BI är en ny nisch för mig som jag ser fram emot att växa inom. Jag är glad över att börja på ett företag som besitter den vassa tekniska kompetensen och samtidigt lyckas bibehålla den familjära och lättsamma atmosfären på arbetsplatsen.

Hur känns det efter din första tid på Attollo?

Jag uppmärksammade direkt den härliga och prestigelösa stämningen på kontoret där alla frågor välkomnas och kollegor gärna bjuder på sin tid för att hjälpa till när det behövs. Den gedigna utbildningen i Microsofts BI-stack samt alla nya intryck som kommer med ett nytt jobb har gjort de första veckorna riktigt intensiva – precis som jag förväntade mig!

Hur trivs du i rollen som konsult?

Konsultrollen lockade mig framför allt med sin diversifiering av arbetsuppgifter vilket också innebär snabbare personlig utveckling som är viktig för mig. En annan aspekt av att jobba som konsult jag finner engagerande är den direkta kontakten med kunden.

Vad gjorde du innan Attollo? Vad var det för företag och tjänst du hade då?

Jag kom till Attollo direkt efter mina studier inom industriell ekonomi på Linköpings universitet. Mitt senaste uppdrag var mitt examensarbete som handlade om segmentering av en ny nisch av underhållningsmarknaden med syftet att ta fram underlag för utveckling av ett starkt värdeerbjudande.

Hur stötte du på Attollo?

Jag blev introducerad till Attollo av en vän som jag känner sedan en lång tid tillbaka. Han målade upp en väldigt positiv bild av företaget som jag inte kunde stå emot.

Hur ser dina ambitioner ut inför framtiden?

Den kortsiktiga ambitionen är att bli mer bevandrad inom Microsofts BI-erbjudande för att kunna stödja mina kollegor ute på kunduppdrag så fort som möjligt.

Utöver jobbet, vad hittar du på då? Några intressen eller hobbys?

Jag älskar styrketräning som är mitt alternativ till meditation. Min andra passion i livet är musik – jag samlar och spelar skivor på klubbar och barer samt arrangerar fester med mina vänner där jag får utlopp för min kreativa ådra. Utöver det spenderar jag gärna tid i gott sällskap av mina nära och kära.