1. Hem
  2. /
  3. Jobba hos oss

Karriär på Attollo

Vi söker alltid nya medarbetare som vill vara med och hjälpa våra kunder att fatta bättre beslut. På Attollo erbjuder vi en gemytlig arbetsplats i en inbjudande och trivsam miljö där vi hjälper varandra att lyckas.

vag-om-hero
221006-Attollo-LumeahPhotography-web(1920px)-012

Vad kan vi erbjuda dig?

Som medarbetare hos oss kan du förvänta dig en trivsam arbetsplats med stark laganda och kollegial gemenskap. Du kommer att få arbeta med stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter tillsammans med dina kollegor i projekt- eller kundteam. 

Som konsult hos oss får du en fast månadslön och en del i vårt vinstdelningsprogram. Du kommer att arbeta tillsammans med dina kollegor i team under en konsultchef som har rollen att stötta och utmana dig som konsult.

Fotograf Tommy Jansson, #fotograftommy, www.tommyjansson.com
citat

Attollo är något så ovanligt som en arbetsplats där kollegor verkligen hjälper varandra och där det är högt i tak. Kamratlig och gemytlig stämning blandas med hög grad av professionalism och utvecklingspotential för den enskilde. Det är inte konstigt att det är en arbetsplats där man stannar länge och där personalomsättningen är väldigt låg. Helt enkelt en arbetsplats när den är som bäst.

David Nyman

vag-text-bild
221006-Attollo-LumeahPhotography-web(1920px)-004

Utvecklas med oss

I en bransch som ständigt förändras värdesätter vi viljan att utvecklas. Våra medarbetare erbjuds därför löpande möjligheter att vidareutveckla sin spetskompetens, men även att bredda sig inom fler områden.

Vi förvaltar vårt strukturkapital aktivt genom att löpande använda och förfina våra lösningsmönster.

Attollo-andan

Vi respekterar och värdesätter varandra

Vi är tillgängliga, inbjudande och har högt i tak och vi strävar ständigt efter att stötta, uppmärksamma och ta hand om varandra. Det främjar vi genom kontinuerliga dialoger mellan medarbetare och ledning samt genom att anordna sociala aktiviteter för att stärka gemenskapen mellan medarbetarna.

Vi lyckas tillsammans

Våra medarbetare tar ansvar hela vägen och värdesätter tydlig kommunikation och öppenhet. Hjälpsamhet och samarbetsförmåga är egenskaper vi värderar högt. Vi främjar detta genom att lägga fokus på våra medarbetare och företaget som helhet, i stället för den enskildes faktureringsgrad. Vi hjälper varandra och lyckas tillsammans!

Vi är professionella och stolta specialister

Våra konsulter är ledande specialister inom sitt område och driver utvecklingen framåt med nyfikenhet och en drivkraft att bredda sin kunskap. Vi är lösningsorienterade och vägledande och målet är att alltid använda de mest effektiva metoderna för att lösa våra kunders utmaningar.

vag-om-konsulter

En trivsam miljö

För oss är det viktigt att det finns en hög trivsel på arbetsplatsen. Därför arbetar vi löpande med att ta in våra medarbetares åsikter för hur vi tillsammans kan få arbetsplatsen att kännas trevlig.

Vi uppmuntrar även våra medarbetare att hitta en balans mellan tid på kontoret och i hemmet. 

221006-Attollo-LumeahPhotography-web(1920px)-007

Vill du jobba hos oss?

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som hjälpsamhet, initiativförmåga, engagemang och samarbetsförmåga.

Vi söker dig som har arbetat som utvecklare och arkitekt under några år och har goda kunskaper i att kravställa, designa och utveckla effektiva datalager, beslutsstöds- eller planeringslösningar.

Är det här du? Hör gärna av dig till vår rekryterare!

Dennis Fast

Dennis Fast

Rekryteringsansvarig

Maila mig

0734 43 86 12