1. Hem
  2. /
  3. Jobba hos oss

Karriär på Attollo

Vi söker alltid nya medarbetare som vill vara med och hjälpa våra kunder att fatta bättre beslut. På Attollo erbjuder vi en gemytlig arbetsplats i en inbjudande och trivsam miljö där vi hjälper varandra att lyckas.

vag-om-hero
221006-Attollo-LumeahPhotography-web(1920px)-012

Vad kan vi erbjuda dig?

Som medarbetare hos oss kan du förvänta dig en trivsam arbetsplats med stark laganda och kollegial gemenskap. Du kommer att få arbeta med stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter tillsammans med dina kollegor i projekt- eller kundteam. 

Som konsult hos oss får du en fast månadslön och en del i vårt vinstdelningsprogram. Du kommer att arbeta tillsammans med dina kollegor i team under en konsultchef som har rollen att stötta och utmana dig som konsult.

Fotograf Tommy Jansson, #fotograftommy, www.tommyjansson.com
citat

Attollo är något så ovanligt som en arbetsplats där kollegor verkligen hjälper varandra och där det är högt i tak. Kamratlig och gemytlig stämning blandas med hög grad av professionalism och utvecklingspotential för den enskilde. Det är inte konstigt att det är en arbetsplats där man stannar länge och där personalomsättningen är väldigt låg. Helt enkelt en arbetsplats när den är som bäst.

David Nyman

vag-text-bild
221006-Attollo-LumeahPhotography-web(1920px)-004

Utvecklas med oss

I en bransch som ständigt förändras värdesätter vi viljan att utvecklas. Våra medarbetare erbjuds därför löpande möjligheter att vidareutveckla sin spetskompetens, men även att bredda sig inom fler områden.

Vi förvaltar vårt strukturkapital aktivt genom att löpande använda och förfina våra lösningsmönster.

vag-text-bild

Våra medarbetare berättar 

Vad är Attollo-andan och hur är det att arbeta hos oss som ny i branschen? Hur ser en vanlig arbetsdag ut och hur fungerar kompetensutvecklingen? Lär känns oss och några av våra medarbetare genom att lyssna på våra podd-avsnitt där vi pratar om just detta! 

 

I avsnittet Vi andas Attollo berättar Jonas Boström, Daniel Fosselius och Maria Sjörs om vad "Attollo-andan" är, hur vi jobbar med kompetensutveckling och kunskapsspridning internt och hur viktigt det egentligen är att vinna den årliga Fifa-turneringen. Lyssna på vår filosofi om work-life-balance, hur vi lyckas tillsammans och hur vi säkerställer framtidens kompetens genom vårt samarbete med Nackademins yrkeshögskola. 

 

I avsnittet Jobba hos oss som ny i branschen berättar Hannah Lavén om hur det var att börja hos Attollo som relativt ny i branschen. Hannah berättar om hur Attollo hjälper medarbetarna att utvecklas och växa i sin yrkesroll, hur en vanlig arbetsdag som konsult kan se ut och vad fördelen är med att jobba på ett mindre bolag. 

 

I avsnittet Jobba hos oss som senior konsult berättar Pontus Andersson Frid om hur Attollo kan hjälpa dig vidareutvecklas som konsult när du redan har lång erfarenhet i branschen. Att få möjligheten att driva komplexa projekt tillsammans med kunder, arbeta med den senaste tekniken och Attollos starka samanhållningen är det som Pontus uppskattar mest med sitt jobb!

vag-om-hero
221006-Attollo-LumeahPhotography-web(1920px)-008

Attollo-andan

Vi respekterar och värdesätter varandra

Vi är tillgängliga, inbjudande och har högt i tak och vi strävar ständigt efter att stötta, uppmärksamma och ta hand om varandra. Det främjar vi genom kontinuerliga dialoger mellan medarbetare och ledning samt genom att anordna sociala aktiviteter för att stärka gemenskapen mellan medarbetarna.

Vi lyckas tillsammans

Våra medarbetare tar ansvar hela vägen och värdesätter tydlig kommunikation och öppenhet. Hjälpsamhet och samarbetsförmåga är egenskaper vi värderar högt. Vi främjar detta genom att lägga fokus på våra medarbetare och företaget som helhet, i stället för den enskildes faktureringsgrad. Vi hjälper varandra och lyckas tillsammans!

Vi är professionella och stolta specialister

Våra konsulter är ledande specialister inom sitt område och driver utvecklingen framåt med nyfikenhet och en drivkraft att bredda sin kunskap. Vi är lösningsorienterade och vägledande och målet är att alltid använda de mest effektiva metoderna för att lösa våra kunders utmaningar.

vag-om-konsulter

En trivsam miljö

För oss är det viktigt att det finns en hög trivsel på arbetsplatsen. Därför arbetar vi löpande med att ta in våra medarbetares åsikter för hur vi tillsammans kan få arbetsplatsen att kännas trevlig.

Vi uppmuntrar även våra medarbetare att hitta en balans mellan tid på kontoret och i hemmet. 

221006-Attollo-LumeahPhotography-web(1920px)-007

Vill du jobba hos oss?

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som hjälpsamhet, initiativförmåga, engagemang och samarbetsförmåga.

Vi söker dig som har arbetat som utvecklare och arkitekt under några år och har goda kunskaper i att kravställa, designa och utveckla effektiva datalager, beslutsstöds- eller planeringslösningar.

Är det här du? Hör gärna av dig till vår rekryterare!

Dennis Fast

Dennis Fast

Rekryteringsansvarig

Maila mig

0734 43 86 12