Hur känns det att börja på Attollo?

Det känns jätteroligt och spännande. Känner mig utvilad efter sommaren och redo att utmanas. Och jag är väldigt tacksam att bli anställd mitt under en pandemi och känna förtroendet från Attollo som vågar satsa på någon som är nyexad.

Du har jobbat drygt en månad, hur var första veckan?

Väldigt välkomnande av kollegorna! Lite mjukstart med intern kompetensutveckling för att vara väl förbered när kundprojekten drar igång.

Har du fått några planerade uppdrag framöver som du ska börja på?

Ja, ett par stycken kundprojekt inom olika branscher men med liknande behov där de behöver hjälp med att utveckla sina datalager. Ska bli riktigt kul att träffa kunder och hjälpa dem!

Vad gjorde du innan Attollo? Vad var det för företag och tjänst du hade då?

Jag tog nyligen min examen från Nackademin där jag studerade till Business Intelligence analyst och gjorde min LIA på ett annat IT konsultföretag. Där fick jag lära mig om konsultrollen och ta mycket eget ansvar för framdrift och projektplanering. Innan dess har jag en blandad kompott av erfarenhet från retail och journalistik.

Hur stötte du på Attollo?

Genom flera plattformar, några klasskamrater gjorde sin LIA här och var väldigt nöjda med företaget samt andra i branschen som talade väldigt gott om Attollo. Då tog jag kontakt med Dennis Fast och på den vägen är det.

Hur ser dina ambitioner ut inför framtiden?

Jag hoppas få växa och utvecklas tillsammans med erfarna människor. Det är en otroligt snabbrörlig och rolig bransch så de finns alltid massor att lära sig, vilket passar mig helt perfekt.

Utöver jobbet, vad hittar du på då? Några intressen eller hobbys?

Jag är en ganska mångsidig person som älskar att prova nya upplevelser som gärna är nervkittlande samtidigt som jag slukar böcker inom både fantasy och facklitteratur. Sen experimenterar jag gärna i köket, för mat är fantastiskt! Fast den mesta av min fritid ägnar jag givetvis åt mina två döttrar och sambo.