Jobba hos oss på Attollo

VÅRT MOTTO

NÖJDA MEDARBETARE = NÖJDA KUNDER

I drygt 10 år har vi arbetat med att bygga upp en trevlig och hälsosam företagskultur. Ungefär hälften av våra medarbetare har jobbat hos oss i 5 år eller mer, vilket tyder på att vi trivs tillsammans. Men vi är inte nöjda med det. Vi jobbar kontinuerligt på förbättring för att bli en ännu bättre arbetsplats.

Vi har en stark laganda inom företaget och den gör att nya personer snabbt kommer in i uppdrag och lär känna sina kollegor. Eftersom vi är ett förhållandevis litet bolag i branschen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Hjälpsamhet, initiativförmåga, engagemang samt hög samarbetsförmåga är några egenskaper vi värderar högt.

LEDIGA TJÄNSTER

”Attollo är något så ovanligt som en arbetsplats där kollegor verkligen hjälper varandra och där det är högt i tak. Kamratlig och gemytlig stämning blandas med hög grad av professionalism och utvecklingspotential för den enskilde. Det är inte konstigt att det är en arbetsplats där man stannar länge och där personalomsättningen är väldigt låg. Helt enkelt en arbetsplats när den är som bäst.”

– David Nyman, Konsult

VILL DU JOBBA PÅ EN AV SVERIGES BÄSTA ARBETSPLATSER?

KONTAKTA OSS!

Skicka mail