Projektbeskrivning

Upptäck Advanced Analytics i ditt standardverktyg för Business Intelligence

INSPELAT WEBINAR

HUR DU KAN ANVÄNDA ADVANCED ANALYTICS PÅ BÄSTA SÄTT

Flera verktygsleverantörer inom Business Intelligence har det senaste året introducerat inbygga möjligheter kring Advanced Analytics, som kanske inte alla känner till eller vet hur man kan använda. Attollo har sedan lång tid tillbaka valt att fokusera mest på de två verktygsleverantörerna Microsoft och IBM, och här finns det spännande nya funktioner för Advanced Analytics att upptäcka.

I detta webinar visar vi hur den nya funktionaliteten fungerar, med data som hör hemma i bank- och finansbranschen. Med samma data får ni se hur de olika verktygen Microsoft Power BI respektive IBM Cognos Analytics fungerar, och upptäcka hur ni på ett effektivt sätt kan använda dessa verktyg för Advanced Analytics.

VI GÅR IGENOM

 • Introduktion till Advanced Analytics och demodata
 • Genomgång av Advanced Analytics
  • Use case i Microsoft Power BI
  • Use case i IBM Cognos Analytics
 • Hur ser en mer vidareutvecklad modell i Advanced Analytics ut?
 • Frågestund

TA DEL AV WEBINARIET GENOM ATT FYLLA I FORMULÄRET

  Hans BarkeliusTalare – Hans Barkelius

  Hans är expert på beslutsstöd med +15 år inom området och har erfarenhet från några av Sveriges största projekt. Erfarenhet som ger stor trygghet för den som ska etablera eller förnya sitt beslutsstöd.

  Talare – Anna Abelin

  Anna har lång erfarenhet av data analys från forskningsvärlden på Caltech i USA. På senare år har hon även applicerat matematisk modellering i affärssammanhang, framför allt inom kundbeteendeanalys.