Projektbeskrivning

Jobba som konsult inom Data Warehouse hos oss!

KONTOR – STOCKHOLM

SÖKES!

ERFARNA PERSONER INOM DATA WAREHOUSE

DINA CENTRALA UPPGIFTER BLIR

  • Kartlägga och tolka kundens behov och översätta dessa till krav på systemlösning.
  • Designa och utveckla Microsoftbaserade lösningar inom Data Warehouse. Lösningarna ska vara konstandseffektiva, ha lång livslängd och hög förvaltningsbarhet.
  • Leda eller delta i design och utveckling av masterdatalösningar som ligger nära datalagerlösningarna.

Arbetet sker nästan alltid i projekt eller kundteam, där du jobbar med andra Attollo-kollegor i nära samarbete med kunden. I det dagliga nära samarbetet med kunden är våra kontaktpersoner nästan alltid ekonomichef, controllerchef, controller, riskchef, ansvarig för regulatorisk rapportering eller områdeschefer och affärs- och produktansvariga.

Attollos konsulter har fast månadslön och del i vinstdelningsprogram. Vi arbetar med löpande kompetensutveckling och gör regelbundna konferensresor.

Alla konsulter ingår i team med en konsultchef som stöttar och utmanar för att hjälpa alla att utvecklas och att göra ett bra jobb.

Läs mer om attollo

VAD BEHÖVER MAN KUNNA?

DU BEHÖVER FÖLJANDE KVALIFIKATIONER

För att klara jobbet behöver du ha arbetat som utvecklare och arkitekt under ett antal år och ha goda kunskaper i att kravställa, designa och utveckla effektiva Data Warehouse och beslutsstödslösningar.

De som arbetar inom data warehouse hos Attollo har i regel en teoretisk bakgrund inom systemutveckling och systemdesign. De flesta är civilingenjörer eller systemvetare som har byggt upp en god kompetens inom ekonomi och verksamhetsstyrning.

  • Du brinner för att arbeta med Microsofts BI-stack (SSAS, SSIS, MDS, DQS, PowerBI etc.)
  • Du har flera års erfarenhet och eller god kompetens i design och utveckling av ETL (SSIS), design och utveckling av DW, samt kravställning, design och utveckling av multidimensionella OLAP-modeller (SSAS, Tabulär, TM1 etc.)
  • Du har gjort integration från budget och planeringssystem till källsystem, framförallt olika typer av ekonomi- och redovisningssystem (Microsoft Dynamic AX, Navision, Visma, Agresso, SAP etc.)
  • Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

LÅTER DET HÄR SOM NÅNTING FÖR DIG?

SKICKA EN ANSÖKAN!

Vi ser fram emot att lära känna dig. Skicka in lite information om dig själv så hörs vi snart. Om du tvekar eller har några frågor får du gärna kontakta Dennis Fast som är rekryteringsansvarig.

dennis.fast@attollo.se
0734 43 86 12

Skicka ansökan