1. Hem
  2. /
  3. Om oss

Om oss

Vi är konsulter med specialistkompetens som hjälper dig att skapa verklig affärsnytta för ditt företag. Sedan 2007 har vi bidragit med expertkunskap inom områden som datainsamling, analys och planering för att hjälpa våra kunder att förstå sitt företag på djupet – för att därigenom kunna fatta bättre beslut och skapa en djupare verksamhetsförståelse. Vår expertis och vårt effektiva arbetssätt har skapat många långsiktiga och hållbara relationer med såväl kunder som medarbetare.

vag-om-hero
221006-Attollo-LumeahPhotography-web(1920px)-008

Vår tillväxtresa

Attollo grundades 2007 och har sedan dess gjort en framgångsrik tillväxtresa. Sedan slutet av 2020 är Broviken delägare i företagsgruppen Intellic Group där Attollo och systerbolaget Omeo Financial Consulting ingår. 

 

100+

Antal kunder

17

År vi funnits

90

Antal medarbetare

vag-om-konsulter

Marknadens ledande experter

Oavsett om du söker en enskild konsult eller ett stort projektteam kan vi erbjuda marknadens ledande experter. Våra konsulter har nischad specialistkompetens inom följande områden:

  • Business Intelligence & Data Warehouse
  • Planering & konsolidering
  • Finansiell och regulatorisk rapportering
  • Advanced Analytics & Machine Learning

Våra konsulter erbjuds kontinuerligt möjligheter att fortsätta vidareutveckla sin specialistkompetens för att möta kraven i en bransch som ständigt förändras.

221006-Attollo-LumeahPhotography-web(1920px)-001

Våra värdeord

Vi respekterar och värdesätter varandra

Vi är tillgängliga, inbjudande och har högt i tak och vi strävar ständigt efter att stötta, uppmärksamma och ta hand om varandra. Det främjar vi genom kontinuerliga dialoger mellan medarbetare och ledning samt genom att anordna sociala aktiviteter för att stärka gemenskapen mellan medarbetarna.

Vi lyckas tillsammans

Våra medarbetare tar ansvar hela vägen och värdesätter tydlig kommunikation och öppenhet. Hjälpsamhet och samarbetsförmåga är egenskaper vi värderar högt. Vi främjar detta genom att lägga fokus på våra medarbetare och företaget som helhet, i stället för den enskildes faktureringsgrad. Vi hjälper varandra och lyckas tillsammans!

Vi är professionella och stolta specialister

Våra konsulter är ledande specialister inom sitt område och driver utvecklingen framåt med nyfikenhet och en drivkraft att bredda sin kunskap. Vi är lösningsorienterade och vägledande och målet är att alltid använda de mest effektiva metoderna för att lösa våra kunders utmaningar.

Vår historia

teamwork_hander

2007 – Attollo grundas

Attollo grundades i augusti år 2007. Vår första kontorslokal låg på Skeppsbron 21 och delades med två andra start-up företag. Merparten av grundarna var sedan tidigare kollegor på bolaget ITage AB (senare Guide Konsult) som till stor del hade BI som verksamhetsinriktning.

oscar-nord-7WlEdxOy-QA-unsplash

2009 – Egna kontorslokaler

År 2009 hade Attollo vuxit till att omfatta 14 anställda och flyttade då till egna kontorslokaler på Floragatan 13.

221006-Attollo-LumeahPhotography-web(1920px)-002

2011 – Capmill startas

Under 2011 startar Attollo det delägda dotterbolaget Capmill Consulting AB, tillsammans med bolaget Waymark. Capmill Consulting AB inriktar sig på agila roller gentemot kunder inom bank, finans och försäkring.

philip-myrtorp-ILp_hlyeYlM-unsplash (1)

2016 – Nya större lokaler

Attollo växer ur lokalerna på Floragatan 13 och flyttar till Kungsgatan 50. Vi har då drygt 30 anställda.

broviken_white_1080x765

2020 – Ny delägare: Broviken

Under hösten 2020 fattade ledningen beslutet att ta in Broviken som delägare i bolaget, den gemensamma visionen är att Attollo ska fortsätta sin utveckling. Företagsgruppen Intellic Group bildas då som ägarbolag till Attollo och dotterbolaget Capmill Consulting AB.

omeo_attollo_intellicgroup

2021 – Capmill och Omeo går samman

Hösten 2021 förvärvar Intellic Group bolaget Omeo Financial Consulting, som blir systerbolag till Attollo. Capmill Consulting AB går samman med Omeo Financial Consulting.

J&T_2 www

2024 – Attollo får ny ledning

Efter 17 år som CEO på Attollo lämnar Jonas Boström över ledningen till Thomas Pettersson, ny CEO, och Jonas Thern, ny COO. Både Thomas och Jonas har varit med på Attollo sedan starten och varit framgångsrika teamchefer i över 10 år.

Vill du också fatta bättre beslut?

Vi skapar verklig affärsnytta och möjliggör en mer effektiv rapportering genom digitaliserade och datadrivna processer. Hör av dig till oss för att få reda på mer.

Läs mer

Vill du jobba hos oss?

Vi söker alltid efter nya medarbetare och kan erbjuda dig en trivsam och inbjudande miljö där vi lyckas tillsammans.

Välkommen med din ansökan

Ett urval av våra samarbetspartners