Stina är en av våra 3 nyexaminerade konsulter som har börjat hos nu i maj 2019 och har studerat till BI-analytiker på Nackademins yrkeshögskola här i Stockholm. Innan studierna så har Stina sju års yrkeserfarenhet av arbete inom ekonomi och redovisning på Nordax Bank.

Under det senaste året har Stina arbetat med praktik hos Polisen, vilket inneburit både kravställningsarbete och utveckling av BI-lösningar för olika intressenter inom Polisens organisation. Arbetet har gjort att Stina redan har viss praktisk erfarenhet av det som hon studerat inom på Nackademin, utöver kunskap och erfarenhet inom ekonomi och redovisning från bank.

Hur kommer det sig att du valde att jobba hos Attollo?

– Jag fick ett väldigt bra intryck av företaget efter att ha pratat med Dennis Fast och övriga på Attollo. Kändes som att det är helt rätt företag att börja på efter att ha tagit examen, och med den bakgrund som jag tidigare har från ekonomi och redovisning inom bank. Attollo erbjuder intressanta projekt och bra mentorskap för att utvecklas som konsult och inom BI-området.

Vad ser du mest fram emot med att jobba här?

– Att få komma ut och träffa olika kunder och få lära mig hur branschen fungerar i praktiken. Som konsult har man möjlighet att lära känna olika företag och dess verksamheter, och få en bredare bild av BI-området.

Vi tycker att det ska bli riktigt roligt att få arbeta tillsammans med dig Stina. Varmt välkommen!