Välkommen Samaneh! Hur känns det att börja på Attollo?

Det känns riktigt bra, jag har sett fram emot att vara en del av Attollo teamet.

Hur känns det efter din första tid på Attollo?

Jag var väldigt förväntansfull och har längtat efter att få påbörja mitt arbete på Attollo så jag är glad att säga att det inte har varit en tråkig stund sen starten för en vecka sedan. Jag jobbar för fullt med en PoC och är riktigt nöjd med att ha fått något att bita i direkt. Jag har hunnit sitta en del på kontoret och träffat en del nya kollegor och även fått ett varmt välkomnande från mina nya kollegor via mail.

Vad gjorde du innan Attollo?

Jag kommer från försäkringsbolaget If där jag arbetat som DW-utvecklare i ett finansiellt Data Warehouse. Min tid på If har varit väldigt lärorik, jag har haft förmånen att arbeta med kollegor som utmanat mig dagligen. Innan min tid på If arbetade jag på CGI som BI-konsult, det var på CGI som jag spenderade min första tid inom BI. Det var en lärorik tid i min karriär då jag hade förmånen att arbeta med trevliga och skarpa kollegor. Åren på CGI väckte mitt intresse för olika områden inom Analytics.

Hur trivs du i rollen som BI konsult?

Det är intressant och utvecklande, det finns alltid något nytt att lära. Som BI-konsult har vi förmånen att arbeta inom en rad olika branscher och verksamheter. Jag har en bakgrund som redovisningsekonom och tycker att dessa två yrkesroller ofta går hand i hand.

Hur kom du i kontakt med Attollo?

En före detta CGI kollega tipsade Attollo om mig för ett år sedan och sedan dess har jag varit i kontakt med Dennis Fast, Jonas Thern och Thomas Pettersson.

Vad var det som fick dig att välja Attollo?

Samtalen kring mina förväntningar, framtida mål och potentiella uppdrag har varit mycket givande. Samtidigt har jag bara hört gott om Attollo som arbetsgivare och fått ett mycket bra intryck av de Attollo-konsulter som jag varit i kontakt med. En extra bonus är att få arbeta med före detta CGI-kollegor igen.

Utöver jobbet, vad gör du på fritiden? Några intressen eller hobbys?

På fritiden blir det aktiviteter med min familj och finns det tid över så blir det en del TV-tittande, träning och även tid för en och annan bok. Jag gillar att arbeta med händerna och då kan det vara alltifrån att skapa inbjudningskort för fest/bröllop, fixa med mina många växter eller att styla hem inför försäljning.