Hur känns det att börja på Attollo?

Det är mycket spännande. Jag har sett fram emot att få börja med något nytt, och Attollo tror jag kan erbjuda det!

Du har jobbat drygt en månad, hur var första veckan?

Jo, mycket nya intryck, nya lösenord och installation av ny dator. Tur at jag gillar det!
Fick bra kontakt med ett par kollegor trots pandemin som välkomnade mig.

Har du fått några planerade uppdrag framöver som du ska börja på?

Ja, jag visste redan innan jag började att jag skulle börja hos Lantmännen. Där är det mycket olika lösningar, stora planer, spännande teknik och nya modeller. En del Azure på horisonten också vilket jag ser fram emot att få kunna arbete med. Lantmännen är en stor och kul organisation.

Vad gjorde du innan Attollo? Vad var det för företag och tjänst du hade då?

Jag jobbade tidigare på Akelius Fastigheter. Där skötte jag om ett 15 tal SQL-servrar som användes av olika verksamheter. Det var en hel del att skapa ordning och förbättra driften i sig. Jag lärde mig massor av nytt. Att sätta upp en SQL Server rätt kan vara skillnaden mellan att ha en snabb server och en som är helt omöjlig att använda.

Hur stötte du på Attollo?

Jag vart kontaktad av Dennis som sett min profil på LinkedIn. Tyckte det lät roligt. Gillar nog mest att arbeta i mindre företag och att få fokusera på min expertis. Attollo uppfyllde det bra tycker jag!

Hur ser dina ambitioner ut inför framtiden?

Den nära framtiden handlar om att kunna förstå och bidra till förbättringar hos Lantmännen. Får bli lite bekväm i det initialt. Jag är också spänd på att få hjälpa till att ta BI in i molnet mer på allvar. Där finns nya möjligheter som kan underlätta men också spara någon krona inom området.

Utöver jobbet, vad hittar du på då? Några intressen eller hobbys?

Jag älskar att vara ute i naturen. Där finner jag ro från den ibland stressade vardagen. Umgås och hittar på roliga saker med min son.