Välkommen Rickard! Hur känns det att börja på Attollo?

Det känns jättebra att börja. Jag har mjukstartat lite och hjälpt till i lite olika uppdrag. Planen var att börja på ett nytt uppdrag hos en ny kund till Attollo men så kom ju Coronaviruset och lade lite sordin på det hela så starten på det projektet är lite framflyttad. Men det ser hoppfullt ut och ska bli roligt att börja.

Vad gjorde du innan Attollo? Vad var det för företag och tjänst du hade då?

Alldeles före Attollo jobbade jag med förvaltning och utveckling av TM1-lösningen på Ålandsbanken. Under 4 års tid hann verksamheten förändras ett antal gånger så modeller behövde byggas om, nya kuber skapas och verksamheten skulle följas upp på nya sätt.

Hur stötte du på Attollo?

Jag har jobbat på Cognos, sedan IBM och sist då Ålandsbanken där Attollo var den IBM-partner som levererade TM1. Så Attollo har alltid funnits i det ekosystem av IBM-partners som finns. Efter nästan 4 år på banken kändes det som att det var dags för något nytt, så på den vägen är det.

Men utöver jobbet, vad hittar du på då? Några intressen eller hobbys?

Det blir inte så väldigt mycket fritid då familjen med 3 grabbar från 3 till 9 år tar upp ganska mycket av min tid. Men vi pysslar lite hemma i trädgården och så. Ett annat stort intresse är aktiemarknaden så jag följer den ganska noga. Nu bjuds det ju på lite åka av… Sen höll jag på lite med landsvägscykling som motion och drömmer om att kunna ta upp det igen nu när barnen börjar växa på sig lite.