Hur känns det att börja på Attollo?

Det känns väldigt bra och inspirerande. De kollegor som jag fått förmånen att träffa och jobba med har gett ett väldigt positivt intryck. Det finns en fantastisk kompetensnivå inom bolaget och jag ser verkligen fram emot att få vara en del i Attollos fortsatta resa framåt.

Du har jobbat drygt en månad, hur var första veckan?

Den var intensiv med mycket information som det väl alltid är på en ny arbetsplats men det har varit endast positivt och jag kände mig väl omhändertagen från start.

Har du fått några planerade uppdrag framöver som du ska börja på?

Ja, jag har redan fått sätta mig in i den lösningen som är gjord för Parks & Resort och där har jag fått börja jobba med en ny integration mot ett nytt källsystem. Dessutom är det flera intressanta projekt som är på inkommande så det känns väldigt lovande och utmanade.

Vad gjorde du innan Attollo? Vad var det för företag och tjänst du hade då?

Innan Attollo jobbade jag nästan 5 år på PwC som BI-utvecklare. På PwC jobbade jag mest med deras interna data och stöttade verksamheten i allt inom data och analys. I min roll fick jag jobba med alla delar inom klassiskt beslutsstöd med integrationer, själva datalagret och även rapporteringen i form av olika dashboards, rapporter och kuber.

Hur stötte du på Attollo?

Det gjorde jag via Andreas som vi hade förmånen att ha som konsult hos PwC, vi jobbade ihop i en del olika projekt och när hans uppdrag slutade så hörde han av sig och ville ha med mig till Attollo. När jag sedan fick höra mer kring Attollo och deras arbetsmodell så kändes det verkligen som rätt väg för mig i min fortsatta karriär.

Hur ser dina ambitioner ut inför framtiden?

Jag vill lära mig ännu mer kring framför allt Azure-lösningar och inom detta område vet jag att Attollo är väldigt duktiga och jag har redan fått bekanta mig med olika lösningar som Attollo skapat. På sikt är ambitionen att jag vill hjälpa Attollos kunder på sina resor mot att bli mer datadrivna organisationer.

Utöver jobbet, vad hittar du på då? Några intressen eller hobbys?

Fritiden spenderas mest med familjen, som småbarnsförälder blir det inte alltid så mycket tid över. Men jag en idrottskille och har sysslat med framför allt lagidrott sedan barnsben och då framför allt innebandy och fotboll. Just nu ligger klubban på hyllan men det har blivit lite fotboll i korpen och en och annan padel-match för att stilla mitt tävlingsbehov.