Momina är en av våra 3 nyexaminerade konsulter som har börjat hos nu i maj 2019. Hon har sedan tidigare en kandidatexamen i nationalekonomi och flera års erfarenhet av arbete med arbetsmarknadsfrågor inom både privat och offentlig sektor, där riskanalys varit en del av arbetsuppgifterna. Under de senaste två åren har Momina studerat till Business Intelligence Analytiker på Nackademins Yrkeshögskola och genomfört sin praktik på Handelsbanken där hon arbetat med ETL-utveckling och data warehousing inom riskanalys och regulatorisk rapportering på Handelsbanken.

Hur kommer det sig att du valde att jobba hos Attollo?

– Stina och Sofia, som redan blivit anställda av Attollo, målade upp en väldigt positiv bild av företaget och efter att ha träffat Jonas och Dennis förstärktes bara den bilden! Jag upplever Attollo som ett familjärt företag som värnar om sina anställda och erbjuder en stimulerande miljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Vad ser du mest fram emot med att jobba här?

– Att få omsätta mina teoriska kunskaper i praktiken samtidigt som jag får möjligheten att lära mig från kollegor med gedigen kunskap inom BI-området. Det kommer även vara en rolig utmaning att få ta del av Attollos olika projekt och växa in i rollen som konsult.

Vi tycker att det ska bli riktigt roligt att få arbeta tillsammans med dig Momina. Varmt välkommen!