Hur känns det att börja på Attollo?

Det känns väldigt roligt och spännande! Jag har inte jobbat som konsult tidigare så det ska bli roligt att få möjlighet att jobba med olika projekt och kunder utan att behöva byta arbetsgivare.

Har du fått några planerade uppdrag framöver som du ska börja på?

Jag jobbar från start i ett projekt med användarkrav och utveckling av Power BI-rapporter för uppföljning av kund- och ärendehantering och intäkter.

Vad gjorde du innan Attollo? Vad var det för företag och tjänst du hade då?

Senast jobbade jag som analytiker och produktägare på SOS Alarm, dessförinnan var jag analyschef och verksamhetcontroller på Tidsam med fokus på försäljning och lönsamhet för förlag och Tidsamkoncernen själv. Jag har en lång erfarenhet från olika analysroller och branscher och har jobbat med upphovsrätt och marknadsanalys på STIM och uppföljning och analys av kommunikation.

Hur stötte du på Attollo?

Jag blev kontaktad av Dennis Fast på LinkedIn som presenterade Attollo och undrade om jag ville träffas och höra mer. Hade inte hört talas om Attollo innan men fick direkt ett väldigt bra intryck av Dennis, Thomas Pettersson och Maria Sjörs som jag träffade.

Hur ser dina ambitioner ut inför framtiden?

Jag hoppas kunna bidra med mina erfarenheter i nya kundprojekt och lära mig massor och utvecklas själv samtidigt.

Utöver jobbet, vad hittar du på då? Några intressen eller hobbys?

På fritiden umgås jag mycket med familj och vänner. Gillar att göra saker med händerna så genom åren har jag spelat mycket basket, bakat massor av bröd och gått kurser i matlagning och snickeri bland annat.