Välkommen Lina Persson! Hur känns det att börja på Attollo?

Det känns superspännande! Fick ett väldigt bra välkomnande trots att timingen inte var den bästa då Corona slog till i Stockholm veckan jag började. 😊

Hur känns det efter de första veckorna på Attollo?

Väldigt kul att på en gång få komma igång med interna projekt som ska användas vid säljmöten och till framtida kunder. Har redan fått fördjupa mig i både frontend och backend vilket känns väldigt roligt!

Vad gjorde du innan Attollo? Vad var det för företag och tjänst du hade då?

Sedan jag var klar med min utbildning inom systemvetenskap har jag jobbat som BI-konsult hos CGI. Jag jobbade främst med Qlikview utveckling och var på ett långt uppdrag hos en kund där jag trivdes som fisken i vattnet. Det var ett väldigt spännande uppdrag då jag fick lära mig väldigt mycket, både backend och frontend samt vara med och hålla i måndagsträningen i huset!

Hur länge var du där?

Jag var klar med min utbildning 2017 och började då på Affecto som sedan blev uppköpta av CGI. Jag kom ut direkt på uppdrag och var kvar där under 2,5 .

Varför valde du att gå vidare därifrån?

Jag saknade mentaliteten som finns hos mindre konsultbolag och när jag fick nys om Attollo kändes det väldigt rätt. Vidare ville jag fördjupa mig inom Power BI och såg detta som ett väldigt bra tillfälle då Attollo är väldigt duktiga inom just detta.

Hur kom du i kontakt med Attollo?

Jag kom i kontakt med Attollo via Daniel Lavén som var min kollega hos CGI. Bokade in ett förutsättningslöst lunchmöte tillsammans med Jonas Thern och Dennis Fast och efter det fick jag en väldigt bra bild av Attollo. Sedan tog det inte lång tid innan jag hade bestämt mig.😊

Vad var det som fick dig att välja Attollo?

Klimatet, gemenskapen hos medarbetarna och all kompetens som finns hos Attollo var det som fick mig att vilja jobba här.

Utöver jobbet, vad gör du på fritiden? Några intressen eller hobbys?

Jag är en person som gillar att vara aktiv, tränar på gym och försöker spela en del padel och badminton med vänner. Har även senaste två åren även hittat vågsurfingen som jag verkligen fastnade för, dock får det ligga lite på is nu när det är reseförbud och vattnet här är alldeles för kallt!