Välkommen Jens! Hur känns det att börja på Attollo?

Hej och tack så mycket! Det känns spännande! Det verkar som att jag kommer in mitt i en väldigt expansiv fas och det känns såklart jätteroligt att komma in någonstans där det växer så att det knakar!

Hur känns det efter din första tid på Attollo?

Jag tycker att jag har landat jättebra! Jag har påbörjat ett långt uppdrag som BI-arkitekt och har fått jättebra stöd av Attollo med allting som jag behövt för att komma igång riktigt bra från min nya distansarbetsplats på Österlen! Det verkar som vi har ett riktigt socialt gäng som inte är rädda för att be om hjälp, så det kommer att passa mig väl!

Vad gjorde du innan Attollo?

Jag har jobbat med BI i hela mitt yrkesliv, vilket är en bra bit över tio år vid det här laget. Jag har varit BI-arkitekt, utvecklare, Account Manager och mycket annat. I synnerhet har jag arbetat väldigt mycket med olika budget- och prognoslösningar. Allra närmast har jag jobbat främst med produktutveckling för BI-produkter samt varit föräldraledig, så det ska bli spännande att lägga mer tid på konsultuppdrag av olika slag igen.

Hur trivs du i rollen som BI-konsult?

Att vara konsult med fast anställning betyder att jag kan ha en social grupp att lära känna under en längre tid, samtidigt som jag hela tiden kastas ut i helt nya miljöer och aldrig hinner bli för van vid något. Det har jag alltid tyckt är en stor fördel med just konsultrollen och eftersom BI dessutom är aktuellt i nästan alla branscher så får man nya oväntade saker att göra hela tiden och det passar mig jättebra.

Hur kom du i kontakt med Attollo?

Jag blev kontaktad via LinkedIn och kände ganska snart att det verkade vara en bra kandidat till ny arbetsplats.

Vad var det som fick dig att välja Attollo?

Det var nog väldigt många saker på en gång. Jag ville gärna göra lite andra saker än jag gjorde just då, jag ville ha en arbetsplats där jag hoppades kunna jobba mycket på distans, men ändå ha en teamkänsla, lönemodellen var bra och de som intervjuade mig verkade vara bra kollegor med mera.

Utöver jobbet, vad gör du på fritiden? Några intressen eller hobbys?

Jag har en tvååring och ett nyinförskaffat hus, så mina hobbys är först och främst att se till att hemmet fungerar bra. Bland mina vanligaste aktiviteter just nu finns att vinka till olika traktorer, titta på barnprogram och leta försvunna kläder.