Välkommen Hannah! Hur känns det att börja på Attollo?

Tack så mycket, det känns väldigt roligt och spännande. Detta är en helt ny inriktning och bransch för mig, så det ska bli kul att lära sig mycket mer om den!

Hur känns det efter din första tid på Attollo?

Jo det känns bra, men det är mycket nytt att lära sig. Det ska bli roligt att få träffa lite fler kollegor på plats och inte bara framför datorn. Det har även varit kul att lära mig mer om Power BI och jag ser fram emot att utvecklas vidare inom det.

Vad gjorde du innan Attollo?

Innan Attollo arbetade jag som Business Analyst på Capgemini och framförallt med ett affärssystem som heter PEGA, som används av flera myndigheter och banker.

Hur trivs du i rollen som konsult?

Jag trivs mycket bra i rollen som konsult, jag gillar att röra på mig och arbeta med olika saker. Med olika arbetsuppgifter får jag också hela tiden utvecklas vidare och det är något som är viktigt för mig.

Hur kom du i kontakt med Attollo?

Jag har bara hört bra saker om Attollo sedan min kusin Daniel började arbeta här. Han förmedlade kontakten till Dennis Fast och Jonas Thern.

Vad var det som fick dig att välja Attollo?

Jag fick en väldigt bra bild av Attollo redan på min första intervju och kände att detta var en arbetsplats som skulle passa mig väldigt bra. Det finns en härlig kultur och teamkänsla mellan alla kollegor.

Utöver jobbet, vad gör du på fritiden? Några intressen eller hobbys?

På fritiden umgås jag mycket med familj och vänner. Jag ser även fram emot att kunna resa mer nu när allt börjar lugna ner sig, speciellt bort till värmen och blåa hav.