Välkommen Hanna! Hur känns det att börja på Attollo?

Tack, det känns väldigt bra! Eftersom jag har haft min praktik hos Attollo innan så är det inget enormt kliv att gå över till att bli anställd men jag är riktigt glad att jag fick chansen att stanna kvar på ett sådant trevligt företag!

Hur känns det efter de första veckorna på Attollo?

Det har varit full rulle från start vilket är väldigt positivt, jag har arbetat med både kundprojekt och interna projekt. Det är lite speciellt just nu såklart eftersom det blir mycket arbete hemifrån men det funkar bra.

Vad gjorde du innan Attollo?

Jag är precis nyutexaminerad från Nackademin där jag gick yrkeshögskoleutbildningen Business Intelligence-analytiker. Det har varit två intensiva år fullmatade med viktiga lärdomar och kunskaper, både praktiska och teoretiska. Innan utbildningen arbetade jag med marknadsföring, CRM samt processutveckling och tyckte det var väldigt roligt att bl.a. arbeta med olika typer av datahantering och manipulation, därför hoppade jag på utbildningen för att få lära mig mer och jag har aldrig ångrat mig. Jag har lärt mig otroligt mycket under utbildningen och ser nu verkligen fram emot att få fortsätta utveckla mina kunskaper hos Attollo.

Hur kom du i kontakt med Attollo?

Dennis Fast tog kontakt med mig på LinkedIn under min utbildning och vi diskuterade möjligheten att göra praktik hos Attollo. Klassen bjöds även in på ett uppskattat mingel på Attollos kontor och jag fick ett väldigt bra intryck av både chefer och medarbetare.

Vad var det som fick dig att välja Attollo?

Det var företagets grundvärderingar som först fångade mitt intresse, att hela företaget är uppbyggt för att främja gemenskap och samarbete inom organisationen, det är jätteviktigt för mig. Jag var inte helt säker på att jag skulle trivas som konsult innan då det kan vara väldigt tävlingsinriktat och lite väl mycket fokus på ”jag:et”. Särskilt som ny i branschen så känner jag att Attollo är ett väldigt bra företag att arbeta för då man får det bästa av två världar, variationen och utmaningarna från konsultyrket samt gemenskapen och uppbackningen som man oftare hittar i en klassisk linjeroll. Det finns otroligt mycket kompetens inom bolaget och jag har inte upplevt något annat än hjälpsamhet från kollegor.

Utöver jobbet, vad gör du på fritiden? Några intressen eller hobbys?

Jag bor med sambo, en son och två katter ute på Mälaröarna och spenderar mest tid med familj och vänner. Annars pysslar jag gärna i trädgården och rider på Ekerö Ridcenter. Några gånger per år försöker jag komma upp till landstället i Hälsingland, det finns inget mer avkopplande än det.