Välkommen Gustavo! Hur känns det att börja på Attollo?

Det känns väldigt kul att äntligen vara en del av Attollo och speciellt teamet Verksamhetsstyrning. Förhoppningsvis kan man snart börja bidra till att göra Attollo till den part som alla kunder vänder sig till när man vill jobba med system för verksamhetsstyrning.

Hur känns första veckan?

Det blir lite annorlunda i och med pandemin och alla restriktioner, man träffar inte så många på kontoret, men man får försöka vara aktiv och delaktig i de digitala kanaler som finns på företaget.

Har du fått några planerade uppdrag framöver som du ska börja på?

Jag jobbar vidare med min gamla kund men nu med kollegor ifrån Attollo. Det blir alltid kul med nya infallsvinklar och olika sätt att lösa saker och ting. Förhoppningsvist så blir det även en ny kund väldigt snart.

Vad gjorde du innan Attollo? Vad var det för företag och tjänst du hade då?

Jag gjorde samma sak men på ett mindre företag med färre kollegor.

Hur stötte du på Attollo?

Attollo har alltid funnits på min radar och nu kändes det som ett bra tillfälle att byta. Anledningen till att jag bytte var för att jag ville till det företag som hade den största sammanlagda kunskapen. Att Attollo har 10+ personer som jobbar med verksamhetsstyrning avgjorde det.

Men utöver jobbet, vad hittar du på då? Några intressen eller hobbys?

Varvar tid med familj, matlagning och min dröm att bli bra på tyngdlyftning. Alla punkter är saker som man hela tiden kan utveckla och förbättra sig på.