Hur känns det att börja på Attollo?

Det känns kul och förväntansfullt. Det är många nya kollegor och kunder att lära känna. Jag träffar dessutom en del gamla kollegor igen.

Du har jobbat drygt en månad, hur var första veckan?

Det var en bra start med många nya ansikten under onboardingen på Attollo och det nya uppdraget. När jag kom till kontoret och de första som jag såg var Martin och Erik, då trodde jag kort att jag hade rest tillbaka i tiden. Väldigt kul!

Har du fått några planerade uppdrag framöver som du ska börja på?

Ja, ett uppdrag där jag hjälper ett kreditbolag att utveckla deras datawarehouse miljö samt jobba med deras regulatoriska lösning.

Vad gjorde du innan Attollo? Vad var det för företag och tjänst du hade då?

Jag jobbade som BI-konsult för Rg19 och Itera Consulting. I mina tidigare uppdrag har jag byggt ETL-flöden, datalager och rapporter med olika verktyg från bland annat Microsoft, IBM och MicroStrategy. Även med NoSql-databaser och prediktiv analys har jag jobbat en del med.

Hur stötte du på Attollo?

Genom kontakt med tidigare kollegor fick jag ett första intryck av Attollo.

Hur ser dina ambitioner ut inför framtiden?

I kommande uppdrag hoppas jag på att fortsätta lära mig nya saker och också kunna hjälpa andra. Ett projekt inom machine learning skulle vara intressant till exempel.

Utöver jobbet, vad hittar du på då? Några intressen eller hobbys?

På fritiden, när jag inte spenderar tid i sociala sammanhang med barn, sambo eller vänner, då gillar jag att läsa böcker. Jag tycker att det är intressant att djupdyka i ämnen för att få en bättre förståelse. Det tar förstås tid, så det blir inte så ofta.