Välkommen Christian! Hur känns det att börja på Attollo?

Roligt och spännande – jag ser fram emot att bli en del av teamet!

Hur känns det efter din första tid på Attollo?

Jag har fått ett bra mottagande och kom in i ett spännande projekt redan första veckan. Man får direkt känslan av att det finns mycket att ta tag i – hösten ser ut att kunna bli fartfylld!

Vad gjorde du innan Attollo?

Jag har under hela min karriär arbetat med data och analys i någon form. Nu senast kommer jag från CGI där jag arbetade som projektledare.

Hur trivs du i rollen som konsult?

När man arbetar som konsult i ett team eller som projektledare ställs man ofta inför roliga utmaningar. Det finns mycket som behövs för att ett team ska bli framgångsrikt och kunna lösa komplexa problemen. En avgörande komponent är att man arbetar med något som känns viktigt och att man arbetar med kunder som även de vill bygga starka team. Av det jag hört och sett har Attollo varit framgångsrikt i att få till den kombinationen. Hur kan man inte trivas då?

Hur kom du i kontakt med Attollo?

En tidigare kollega som nu jobbar på Attollo tipsade om mig. Sedan har jag pratat med en rad personer på Attollo under en tid innan jag började på Attollo.

Vad var det som fick dig att välja Attollo?

Attollo framstod som ett bolag bestående av trevliga personer, en uttalad ambition om att vilja mycket – dels i vilka uppdrag som man tar sig an och hur man vill bygga team.

Utöver jobbet, vad gör du på fritiden? Några intressen eller hobbys?

Jag gillar att åka skidor och hoppas att läget till vintern är tillräckligt bra för att man ska kunna åka till alperna – annars finns det såklart mycket i de svenskafjällen som är mycket trevligt att utforska.