Välkommen Anton! Hur känns det att börja på Attollo??

Tack så mycket! Det känns kanonbra att äntligen få börja jobba på riktigt efter praktiken.
Jag känner mig väldigt tacksam att Attollo vågade anställa mig trots dessa tider.

Hur känns det efter de första veckorna på Attollo?

Jag har jobbat hemma under Corona-krisen och har tyvärr sett mina kollegor mindre än vad jag skulle ha önskat. Trots detta har det känts mycket positivt att äntligen få komma ut i arbetslivet. Jag har jobbat med ett roligt kunduppdrag inom Advanced Analytics som har hjälpt till att hålla uppe motivationen

Vad gjorde du innan Attollo?

Jag kommer direkt från Nackademins BI Analytiker-utbildningen och gjorde min praktik hos Attollo. Innan dess har jag studerat kurser inom matematik på Stockholms Universitet och Datateknik på KTH.
Mellan studierna har jag jobbat med allt från matematiklärare, kock, musiker, och höghöjdsinstruktör.

Hur kom du i kontakt med Attollo?

Nackademin har Bransch-dagar där företag får berätta vad de gör och samtala med studenter inför deras praktik. Av alla företag jag samtalade med, så gjorde Attollo det bästa intrycket på mig. Attollo bjöd in hela klassen på en AW och jag fick chansen att fråga de anställda hur det är att jobba på Attollo. Efter ett uppföljningsmöte så fick jag möjligheten att få göra min praktik hos dem.

Vad var det som fick dig att välja Attollo?

Under min praktik har jag fått se många positiva sidor av Attollo. Jag har sett att alla är villiga att hjälpa varandra för att ta företaget framåt. Detta kombinerat med chansen att få vara med och bygga något från grunden inom Advanced Analytics, gjorde att jag inte tvekade en sekund när Attollo erbjöd mig anställning.

Utöver jobbet, vad gör du på fritiden? Några intressen eller hobbys?

Jag har alltid hållit på med musik och spelar klassisk gitarr nästan dagligen. Efter de senaste årens lathet lyckades jag komma igång med gym i höstas, men jag har under senaste tiden fått ge mig ut i skogen och träna istället. Om jag har tid över så gillar jag även att hålla på med kalligrafi.