Välkommen Alexej! Hur känns det att börja på Attollo?

Det är sjukt kul att äntligen börja på Attollo!

Hur känns det efter din första tid på Attollo?

Jag har en väldigt bra känsla. Det är en otroligt grym atmosfär med kunniga och hjälpsamma kollegor. Extra kul att det händer en hel del vad gäller kompetensutveckling och kunduppdrag.

Vad gjorde du innan Attollo?

Efter några år som kampsportinstruktör och handläggare på en myndighet så kom jag in på Business Intelligence. Efter det har jag jobbat en hel del med Process Mining, Power BI och SQL, men senast jobbade jag med SAS-plattformen på Knowit.

Hur trivs du i rollen som BI konsult?

Jag trivs jättebra. Som konsult får du möjlighet att arbeta med olika kunder och olika IT-lösningar, vilket är spännande och passar mig kanonbra.

Hur kom du i kontakt med Attollo?

Första gången jag kom i kontakt med Attollo var under skoltiden. Men det blev på riktigt först när mina kompisar från skoltiden började jobba på Attollo.

Vad var det som fick dig att välja Attollo?

Det var många anledningar, men en stor bidragande faktor var helt klart vänner som pratar gott om Attollo. Och det är klart att jag vill vara med!

Utöver jobbet, vad gör du på fritiden? Några intressen eller hobbys?

Min stora hobby är kampsport, så det blir en del pass per vecka. Annars blir det att umgås med familj och vänner samt en del promenader med sambon och hunden.