Välkommen Adrian! Hur känns det att börja på Attollo?

Tack! Det känns mycket bra och spännande att få komma igång!

Hur känns det efter din första tid på Attollo?

Jag har blivit väldigt väl emottagen, alla har varit vänliga och hjälpsamma. Jag kom snabbt igång med ett första projekt och har redan lärt mig mycket om Attollos sätt att arbeta, det känns härligt.

Vad gjorde du innan Attollo?

Jag jobbade tidigare på Innofactor som BI-konsult, där fokus legat på Power BI och förvaltning av datalager och rapportsystem. Innan dess studerade jag BI på Nackademin.

Hur trivs du i rollen som BI konsult?

Som konsult så får man jobba med olika bolag och människor, det gör att man ställs inför olika utmaningar och det är väldigt lärorikt. Jag drivs av att få hjälpa organisationer att hitta nya sätt att visualisera sitt data och att göra det med ett team som tillsammans strävar mot samma mål känns riktigt bra.

Hur kom du i kontakt med Attollo?

Jag blev kontaktad av min tidigare klasskamrat Sofia som pratade gott om Attollo.

Vad var det som fick dig att välja Attollo?

Jag hade ett par trevliga möten med Jonas Thern och ett par andra kollegor som alla gav ett väldigt bra intryck av hur det är att jobba här. Det var tydligt redan från start att medarbetarnas välmående och utveckling är i fokus vilket leder till bra sammanhållning och stämning.

Utöver jobbet, vad gör du på fritiden? Några intressen eller hobbys?

Förutom att umgås med min fästmö och vår 4 månaders valp så spenderar jag gärna tid i naturen och helst på en klippa med ett fiskespö.