Hur känns det att börja på Attollo?

Det känns väldigt bra! Jag har fått ett varmt välkomnande av mina nya kollegor och ser framemot att samarbeta närmare med allihop.

Vad gjorde du innan Attollo?

Innan Attollo arbetade jag som projektledare inom finansbranschen. Jag är ekonom i grunden och har en bakgrund inom båda sälj och projektledning. Jag har trivts i min tidigare roll men tiden var inne för en ny utmaning.

Hur känns det efter din första tid på Attollo?

Jag känner mig väl omhändertagen och välkomnad. Jag har redan hunnit bli involverad i några projekt och ser framemot att bidra redan från start.

Vad var det som fick dig att välja Attollo?

Jag kom i kontakt med Attollo genom Momina Parvez som har arbetat på Attollo i några år. Hon förmedlade en positiv bild av en organisation som är genomsyrad av gemenskap och en aktiv ledning som arbetar mot att utveckla sina konsulter. Efter några samtal om både möjligheter och utmaningar fick jag känslan av att detta var något som jag skulle vilja prova. En annan avgörande faktor för att trivas på jobbet är kollegorna, det tillsammans med gemenskapen och kompetensnivån fick mig att landa i ett beslut ganska snabbt!

Hur ser dina ambitioner ut inför framtiden?

Jag ser framemot att lära mig nytt och få möjligheten att utvecklas och växa inom BI-området samt ta del av den kunskap som finns på Attollo. Jag ser även framemot att axla rollen som konsult och samarbeta med kunder från olika branscher och bidra till deras verksamhetsbehov.

Utöver jobbet, vad hittar du på då? Några intressen eller hobbys?

På fritiden umgås jag mycket med familj och vänner. Jag gillar även att hålla mig aktiv, testar gärna nytt och gillar aktiviteter som utmanar båda kropp och sinne. Utöver det gillar jag att träna min kreativitet och pysslar med bild och form när det finns tid över.