Hur känns det att börja på Attollo?

Det känns bra! Kul att det verkar vara mycket som händer, alla är aktiva och har kontakt via diverse kanaler och forum.

Hur känns det efter din första tid på Attollo?

Då jag sitter kvar i samma uppdrag som hos min tidigare arbetsgivare under en kort övergångsperiod så är övergången rätt odramatisk, men alla nya kollegor verkar mycket trevliga och jag gillar stämningen på kontoret! Jag tar varje chans att få vara med på fysiska möten på kontoret och träffa alla nya kollegor.

Hur trivs du i rollen som konsult?

Jag tycker att det är kul att som konsult kunna få lära känna nya kunder och deras verksamheter och ha även ha möjligheten att ha flera erfarna kollegor att bolla idéer och lösningar med.

Vad gjorde du innan Attollo? Vad var det för företag och tjänst du hade då?

En gång för länge sen (1999) började jag min karriär som webb-utvecklare. Efter några år började sen resan mot att jobba med BI vilket varit mitt huvudfokus dom senaste 13 åren. Nu senast innan Attollo arbetade jag med DW-utveckling hos en annan konsultfirma i nästan 5 år.

Hur stötte du på Attollo?

Den första kontakten var via Dennis Fast som arbetar med rekrytering, men sedan har jag träffat flera kollegor från min tidigare arbetsgivare som har börjat hos Attollo och berättat hur bra de trivs.

Hur ser dina ambitioner ut inför framtiden?

Jag ser fram emot att lära känna mina nya kollegor och att få komma ut i gemensamma uppdrag tillsammans med dem!

Utöver jobbet, vad hittar du på då? Några intressen eller hobbys?

När jag inte jobbar så blir det en del spelande på datorn men framförallt så tränar jag kinesisk kampsport, Taichi och Xing-Yi för att vara mer specifik. När vintern väl är här så säger jag inte nej till lite utförsåkning om tillfälle ges.