Är du en erfaren TM1-utvecklare? Vill du arbeta med den senaste versionen av IBM Planning Analytics? Eller är du nyfiken på hur molntjänster kring planering och budgetering fungerar? Letar du efter duktiga kollegor som precis som du brinner för TM1?

I Attollos verksamhetsstyrningsteam arbetar elva personer tillsammans med våra drygt 20 TM1-kunder och 4000 slutanvändare att utveckla och förvalta planerings- och prognostiseringssystem. Vi jobbar både med on-prem lösningar såväl som med nya IBM Planning Analytics Cloud. Eftersom vi har hög efterfrågan på våra tjänster behöver vi förstärkning i vårt konsultteam.

Vi söker seniora talanger med minst fem års erfarenhet av TM1. Grundkravet är ett genuint teknikintresse samt baskunskap om ekonomiska termer och begrepp. Akademisk utbildning såsom civilingenjör, ekonom eller systemvetare är ett stort plus. Eftersom Attollo är ett litet företag med familjär stämning lägger vi stor vikt på personliga egenskaper såsom eget driv, engagemang och hög samarbetsförmåga. Du behöver vara konsultmässig och serviceminded samt kunna sätta kunden i fokus.

Attollo, grundat 2007, är ett konsultföretag inriktat på BI och CPM. Vi har sedan starten vuxit stadigt och just nu är vi knappt 40 medarbetare med en genomsnittlig branscherfarenhet på mer än 10 år. Vi har valt våra produktpartners med omsorg och innehar den högsta partnernivån hos både Microsoft och IBM. Många av våra kunder har varit med oss lång tid och vissa sedan starten. Inte bara kunderna trivs med oss; utan nöjda medarbetare – inga nöjda kunder. Både 2016 och 2017 blev Attollo valt till en av Sveriges bästa arbetsplatser av ”Great Place To Work”.

Vi har en lönemodell som skiljer sig från branschstandard då vi tillämpar individuell lönesättning där andelen fast lön är hög och bonusutbetalningar sker årsvis baserat på hela företagets resultat. Vi arbetar för jämställdhet och vår målsättning är att ha en jämn könsfördelning. Vi prioriterar hållbarhet och har pågående engagemang för ett hållbarare samhälle.

Vill du bli en av oss? Kontakta Maria Strand Enkullen, Teamchef Verksamhetsstyrning, 070-858 95 50 eller maria.strand-enkullen@attollo.se

[kleo_button title=”Ansök här” href=”mailto:maria.strand-enkullen@attollo.se” style=”default” size=”” ]