Vi välkomnar Hans Barkelius till vårt team på Attollo!

Hans kommer från IBM, där han de senaste 15 åren skaffat sig en gedigen erfarenhet inom beslutstöd och kravställning och varit ledande inom beslutstöd på IBM i Sverige. En erfarenhet som han ser fram emot att kunna dela med sig av i de kommande projekten.

Den blivande rollen innefattar arbete med beslutsstödsinförande i allt från tidiga skeden till genomförandeprojekt som senior BI-konsult och expert. En bredare roll där Hans kommer vara med i hela processen, från införsäljning till implementation av fullskaliga BI-lösningar. Tidigare var han mest inblandad i införsäljning med mycket konceptuellt arbete, och tycker därför detta ska bli extra spännande med en bredare roll.

“Ibland får man en speciell känsla när man träffar på ett nytt företag. Man känner att här skulle man verkligen kunna tänka sig att arbeta. Den känslan fick jag under mina tidigare möten med Attollo.”

Eftersom Attollo är IBM-partner har Hans haft kontakt med flera personer hos oss under en längre tid.

“Det kändes som att det var en riktigt bra stämning i företaget. En blandning av professionalism men att samtidigt ha kul på vägen. Ett tydligt driv i det man vill göra.”

Vi tycker att det ska bli riktigt roligt att få arbeta tillsammans med dig Hans. Varmt välkommen!

MISSA INTE HANS INSPELADE WEBINAR OM ADVANCED ANALYTICS OCH BI!

Här kan du få tips från Hans Barkelius och Anna Abelin om hur du använder Advanced Analytics på bästa sätt.

Se videon här