Hur känns det att börja på Attollo Samir?

Det ska bli väldigt inspirerande, dels att få börja hos en ny arbetsgivare, dels att få lära sig nya system och arbetssätt. Då jag själv är proaktivt lagd uppskattar jag alla förberedelser Attollo, med David Nyman i spetsen, genomfört för att jag ska få en smidig start. Jag ser fram emot att få lära mig mer av alla kolleger och träffa nya samarbetspartners.

Hur känns första veckan?

Eftersom förberedelserna från Attollos sida var väl utförda så har jag kunnat fördjupa mig i Board-material. Största utmaningen är att lära sig nya kollegornas namn och få förståelse för vad alla gör. Jag har känt mig väldigt välkommen, redan innan jag påbörjade min anställning. Min upplevelse är att Attollo satsar på sin personal, vilket känns superbra.

Har du fått några planerade uppdrag framöver som du ska börja på?

Vad gäller uppdrag så klarnar det nog inom kort. Huvudsystem blir i alla fall Board, vilket jag ser fram emot.

Vad gjorde du innan Attollo? Vad var det för företag och tjänst du hade då?

Innan Attollo arbetade jag på Karolinska Universitetssjukhuset. Där hade jag en roll som verksamhetsutvecklare & analytiker på ekonomiavdelningen. Dessförinnan var jag på Arriva där jag var både planerare och analytiker.

Hur stötte du på Attollo?

Karolinska Universitetssjukhuset har anlitat Attollo i många år. I omgångar har jag haft förmånen att samarbeta kring Karolinskas TM1-lösningar med Mario Hasler och Martin Rimka, som båda varit föredömliga ambassadörer för Attollo. Inspirerad av TM1-arbetet de utförde så skickade jag in en ansökan till Attollo och några månader senare sitter jag på Kungsgatan 50.

Men utöver jobbet, vad hittar du på då? Några intressen eller hobbys?

På fritiden tränar jag funktionell träning, men testar gärna nya aktiviteter när tillfälle ges. För att underhålla hjärnan så tycker jag om att lägga pussel, lösa Escape Rooms och spela brädspel. Resa är också något jag gärna gör. Jag har två söner, födda 2006 respektive 2007, där jag är aktiv i den äldstes basketlag.