Hur känns det att börja på Attollo?

Det känns fantastiskt att äntligen vara på plats! Jag ser fram emot att bli en del av Attollo, den spetskompetens som finns inom bolaget och bidra till nöjda kunder och sammarbetsparterns.

Hur känns första veckan?

Mycket bra, en intensiv och lärorik vecka med mycket nya intryck precis som det ska vara.

Har du fått några planerade uppdrag framöver som du ska börja på?

Fullt fokus första veckan har varit att lära känna BOARD som produkt. Mitt första intryck är att BOARD-plattformen känns oerhört kraftfull, flexibel och helhetstäckande. Framöver är tanken att jag ska involveras i pågående BOARD-projekt och bidra till att driva affärsutvecklingen framåt.

Vad gjorde du innan Attollo? Vad var det för företag och tjänst du hade då?

Jag kommer senast från Mercur Solutions där jag arbetat som senior konsult i 8 år med lösningar inom verksamhetsstyrning och beslutsstöd.

Hur stötte du på Attollo?

Jag blev kontaktad av Attollo, därefter träffade jag David Nyman och Jesper Handin som båda gav ett väldigt professionellt intryckt och allt kändes helt rätt, både vad det gäller arbetsuppgifter, Attollo som arbetsgivare samt vilka ambitioner som finns för framtiden.

Men utöver jobbet, vad hittar du på då? Några intressen eller hobbys?

Det är sport och träning i alla möjliga former som gäller på fritiden. Just nu är mitt mål att genomföra en Ironman i Kalmar till sommaren vilket betyder att det blir ett gäng träningstimmar varje vecka. Utöver det finns det alltid något att fixa med på hemmaplan då jag och sambon flyttade till ett nytt hus i höstas.