Power to the user

Är 2012 året då det kommer hända? Året då användaren återtar kontrollen över informationsflödet som sköljer över oss i allt högre vågor.
Det talas om B.I.G DATA och data mash-ups från interna och externa datakällor, strukturerade och ostrukturerade data. Mängden data blir allt större. Möjligheterna är enorma men hur skall användaren kunna hitta nålen i höstacken? Rätt beslutsunderlag till rätt person vid rätt tidpunkt är målet. Microsoft kommer tillsammans med Rafal Lukawiecki reda ut begreppen och visa vägen till bättre beslut.
Temat på årets Business Intelligence konferens är Power to the user. Kraven på att enkelt och snabbt få tillgång till rätt beslutsunderlag ökar hela tiden. Beslutsfattare skall kunna analysera stora mänger data från olika datakällor i realtid för att effektivt styra verksamheten och fatta beslut. Microsofts nya plattform för beslutsstöd som lanseras under våren 2012 gör det möjligt. Data presenteras grafiskt och lättförståligt och finns tillgängligt i olika kanaler som webb, PC och mobiltelefon.
Vi kommer att fokusera på att visa affärsnyttan du kan nå med Business Intelligence för hela organisationen med Microsoft SharePoint, Office, Excel och de nya effektiva lösningar som exempelvis PowerPivot 2.0, Powerview och nästa generations dataplattform SQL Server 2012. Ni kommer även få se hur svenska kunder använder Microsoft beslutstöd framgångsrikt idag samt visa vilken typ av analyser som passar för molnet och när man kan använda ett privat moln eller en BI Appliance. En nyhet för i år är att vi kombinerar beslutstöd med Microsoft CRM. Detta öppnar helt nya möjligheter att verkligen kunna öka sin försäljning och få nöjdare kunder.
Framtiden är här idag. Hur kommer användarna nu kunna jobba med interaktiv analys med hjälp av avancerad grafik som är lätt och intuitiv att förstå? Vi visar upp nästa generation BI från Microsoft som kommer finnas tillgänglig när ni möter den svenska våren.
Före lunch kommer fokus att ligga runt beslutstöd ur ett användar- och affärsperspektiv. Efter lunch kombinerar vi CRM och beslutstöd och slutligen kommer vi att gå in djupare på de underliggande teknologierna i det sista passet.
Varmt välkomna!
Andreas Lindesten Navid Kahn Ulf Forsström
Marknadsansvarig
Affärsområde Microsoft
Attollo AB
Produktmarknadschef
Business Intelligence
Microsoft AB
Försäljningschef
Business Intelligence
Microsoft AB