Välkommen Lars! Hur känns det att börja på Attollo?

Tack! Det känns väldigt kul att vara i gång.

Hur känns det efter din första tid på Attollo?

Det känns bra. Jag kom ut i ett projekt redan första veckan så det har varit full fart sen starten. Där har jag blivit väl omhändertagen av mina nya kollegor. Än så länge har jag inte fått träffa så många kollegor live än av uppenbara skäl, men det hoppas jag få göra snart.

Vad gjorde du innan Attollo?

Jag har jobbat som BI-konsult i några år på Sopra Steria där jag främst jobbat med Power BI och datalagring. Innan det har jag hunnit med att jobba både som controller och med implementation av CRM-system.

Hur trivs du i rollen som BI konsult?

Min ambition är att fortsätta förkovra mig inom maskininlärning, jag har läst en hel del kurser på sistone inom området och Jag tycker det är kul att vara med att skapa möjligheter för ett datadrivet beslutsfattande. Det blir ofta en väldigt kul kombination av både IT- och verksamhetsutveckling i den här rollen.

Hur kom du i kontakt med Attollo?

Jag blev kontaktad av Dennis via LinkedIn, sen gick det ganska fort tills allt var klart.

Vad var det som fick dig att välja Attollo?

Det som lockade mest var att Attollo är helt specialiserade på BI och datawarehousing. Där har jag storartade planer på att kunna lära mig mycket av mina nya kollegor. Sen fick jag ett väldigt gott intryck av Attollo som arbetsgivare. Jag gillar också att det är ett lite mindre bolag vilket gör det lite mer personligt.

Utöver jobbet, vad gör du på fritiden? Några intressen eller hobbys?

Jag har två små barn hemma, så stort fokus på familjelivet just nu. Annars gillar jag skidåkning både på längden och utför. Nu i sommar har jag tänkt att få tid att komma i gång att cykla lite mer mountainbike också.