Välkommen Krisztina! Hur känns det att börja på Attollo?

Tack så mycket! Det har varit mycket spännande och utmanande veckor. Jag har träffat många nya kollegor men även några gamla från min tidigare arbetsgivare som också börjat på Attollo. Jag har även satt igång med mitt första kunduppdrag hos Spendrups vilket är riktigt kul. Att börja arbeta igen efter min föräldraledighet har varit en stor men kul omställning.

Hur känns första veckan?

Jag känner mig uppskattad och omhändertagen men också utmanad vilket är kul.

Har du fått några planerade uppdrag framöver som du ska börja på?

Jag är redan igång på Spendrups vilket känns riktigt kul, en flygande start att börja med ett kunduppdrag direkt. I början av maj ska jag utbilda mig i Board vilket känns väldigt kul.

Vad gjorde du innan Attollo? Vad var det för företag och tjänst du hade då?

Jag jobbade som BI-konsult på Enfo och innan dess jobbade på ett ungerskt BI-företag som heter Axis Rendszerház. Jag uppskattade min tid på Enfo men nu kände jag att det var dags för nya utmaningar.

Hur stötte du på Attollo?

Jag fick kontakt med Attollo via David Nyman som jag träffade på H&M när vi jobbade i ett gemensamt uppdrag där.

Men utöver jobbet, vad hittar du på då? Några intressen eller hobbys?

Hantverksöl är något som jag uppskattar och det intresset delar jag med både tidigare och nuvarande kollegor verkar det som. Delar av min fritid spenderar jag som hobbydansös på sociala medier. Jag tycker också om att spela brädspel (både mindre tidskrävande spel som Exploding Kittens, Resistance, Codenames; och mer tidskrävande spel som Tyrants of the Underdark, Battlestar Galactica, Munchkin) samt datorspel (jag har precis avslutat The Last of Us II och Ori and the Blind Forest, och vi spelar Onmyoji och Fall Guys regelbundet med våra vänner).