”Efter en lång och skön sommar med semester och sol är det åter dax för ännu en lång och mörk höst. Åhh vad man räknar timmarna till julen och ännu värre timmarna till nästa sommar. ”
Ja, ibland finns det risk att denna känsla dyker upp då ”ångesten” inte har hunnit lägga sig efter semesterledigheten. Men iår existerar inte denna känsla alls eftersom nya utmaningar väntar med nya och spännande arbetsuppgifter att hugga tänderna i, nya kollegor att bekanta sig med och framför allt ännu en höst att njuta av. För faktiskt så har varje årstid sin charm, även så hösten. Det är åter dax att plocka fram tröjorna och jackorna, och sakta men säkert även halsduken och vantarna, och vips så faller det små snöflingor från himlen. Då är det vinter och den härliga julen gör sig påmind.
Hösten är på sätt och vis en aktiv årstid, till skillnad från sommaren där att smörja våra solbrända kroppar med solkräm är den enda krävande aktivitet som vi ägnar oss åt (smått överdrivet :)). Vad är då bättre än att inleda en höst med ett nytt jobb med mycket nytt att lära och en spännande resa till smögen med alla kollegor att se fram emot inom kort. Perfekt tillfälle att lära känna alla på. Där lär det bli en hel del aktiviteter och en massa annat njutbart som jag ser fram emot att få avnjuta tillsammans med allihopa på Attollo.
Med detta blogginlägg vill jag välkomna hösten och hälsa på min nya familj, Attollo-familjen.