Hur känns det att börja på Attollo?

Bra, det skall bli väldigt kul att få komma i gång med uppdrag, och lära känna alla nya kollegor. Jag kommer precis från föräldraledighet, så det känns kul att få komma igång och lösa helt andra typer av problem.

Du har jobbat drygt en månad, hur var första veckan?

Toppen, mycket information första veckan både vad det gäller Attollo och information om mitt första uppdrag på Lantmännen. Mina nya kollegor är väldigt trevliga och hjälpsamma, så känslan är att det kommer bli riktigt kul och lärorikt framöver.

Har du fått några planerade uppdrag framöver som du ska börja på?

Ja, jag har turen att få en flygande start och kommer inleda mitt första uppdrag på Lantmännen redan dag 4 på jobbet. Extra kul också att jag kommer få jobba med flera av mina Attollo-kollegor

Vad gjorde du innan Attollo? Vad var det för företag och tjänst du hade då?

Jag har tidigare jobbat som senior BI-konsult på CGI. Där fokuserade jag framför allt på utveckling och förvaltning av BI/DW plattformar, både on-prem och i Azure

Hur stötte du på Attollo?

Min tidigare kollega Daniel Lavén Fredriksson gick till Attollo, samt att jag jobbade i samma projekt som David Nyman och Johan Lyngarth. Alla tre gav en mycket positiv bild av Attollo och är dessutom själva väldigt kunniga och professionella. Således när David ringde och undrade om jag inte kunde tänkas var intresserad av att höra vad Attollo hade att erbjuda kändes det som ett självklart val.

Hur ser dina ambitioner ut inför framtiden?

Min ambition är att fortsätta lära mig mer om tekniker i Azure och hur man kan tillämpa dessa för att skapa kraftfullare och mer automatiserade beslutsstöd.

Utöver jobbet, vad hittar du på då? Några intressen eller hobbys?

Mestadels spenderar jag fritiden med familjen, fru och två barn. Jag försöker också läsa så mycket jag kommer åt och förhoppningsvis blir det inte bara barnböcker.