Hur känns det att börja med LIA på Attollo?

Vi har båda trivts väldigt bra under vår LIA-period och vi ser fram emot att få fortsätta arbeta på Attollo. Vi har blivit väldigt bra omhändertagna av alla kollegor och fått roliga och utmanande arbetsuppgifter. Detta har hjälpt oss att få en bra språngbräda in i arbetslivet.

Hur känns det efter er första tid på Attollo?

Precis som under LIA:n så känns det superbra! Både med alla trevliga kollegor, roliga projekt och andra utmaningar som Attollo har att erbjuda. I och med att vi båda är nya i branschen är det mycket nytt att lära och att ta in. Vi uppskattar att Attollo ger oss både mentorer och tid för kompetensutveckling för att kunna bidra i projekten så bra som möjligt.

Hur trivs ni i rollen som konsult?

I konsultrollen får vi möjlighet att testa på olika projekt, lära oss nya tekniker, träffa nya människor och utmana oss själva hela tiden. Detta passar oss som handen i handsken då vi båda är sociala och hela tiden strävar efter att utvecklas och ta oss an nya utmaningar.

Vad gjorde ni innan Attollo?

Sanna – Tidigare har jag testat på flertal olika roller, allt ifrån försäljning och administration till barnskötare, men jag har inte riktigt känt att jag har hamnat rätt då mina drömmar alltid varit att arbeta inom IT. Jag passade därför på att helt byta inriktning direkt efter min föräldraledighet och ansökte till linjen Business Intelligence Analytiker på Nackademin, och äntligen känner jag att jag har hittat rätt!

Anders – Jag har bland annat arbetat med projektledning och som statistiker, men har alltid varit intresserad av det tekniska inom IT. När jag hittade utbildningen på Nackademin inom Business Intelligence, så insåg jag att här finns ett yrke där jag har chansen att kombinera mina tidigare erfarenheter tillsammans med nya kunskaper från skolan.

Hur stötte ni på Attollo?

Attollo ställde ut på branschdagarna på Nackademin och där fick man chansen att ställa frågor och få en bild av företaget. Attollo fångade direkt vårt intresse då arbetspolicyn och grundvärderingarna stämde överens med det vi eftersträvade och kollegorna utstrålade en härlig stämning. Vi hade även hört goda ord om Attollo från många människor i branschen och fick en väldigt bra bild av företaget i sin helhet!

Hur ser era ambitioner ut inför framtiden?

Vi vill utvecklas och lära oss mer om Business Intelligence och Microsoft-stacken. Det känns som ett yrke som ständigt utvecklas så det ska bli roligt att se vart det leder. Vi ser fram emot att komma ut i fler projekt och att få bidra mer där!