Nyhet_WasaKredit_3x2
Efter att ha inlett ett samarbete tidigare i år, har Wasa Kredit beslutat att teckna ramavtal med Attollo inom beslutsstöd och data warehouse.

Attollo är väldigt glada över att Wasa Kredit uppskattat vår inledande leverans, och beslutat sig för att teckna ramavtal för ett djupare samarbete. Vi på Attollo ser att vår specialistkompetens kring Business Intelligence och Data Warehouse värderas högt, och ser även att den fokusering Attollo gjort de senaste åren på bank, finans och försäkring, bidragit till det utökade samarbetet. Inom bank, finans och försäkring, har Attollo i dagsläget flertalet kundreferenser inom Basel III och Solvens 2, men även flertalet referenser inom traditionell data warehouse, business intelligence och corporate performance management.

 

Wasa Kredit är ett finansbolag som erbjuder leasing- och avbetalningsfinansiering dels genom samarbetspartners inom bland annat fordonshandel, dator/kontorshandel och maskinhandel, dels direkt till företagskunder. Wasa Kredit erbjuder också avbetalning, lån och kortkrediter till privatpersoner. Wasa Kredit finns över hela landet med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Växjö, Umeå och Örebro.

[kleo_button title=”Fler nyheter” href=”https://www.attollo.se/nyheter” style=”default” size=”” ]