Efter succén 2019 och två pausade år på grund av pandemi är det nu än en gång dags för Data Saturday Stockholm! Den 21 maj bjuder på en kostnadsfri dag fylld med intressanta föredrag och fantastiska möjligheter att nätverka, träffa människor och utbyta erfarenheter inom Microsofts dataplattformsområde.

Eventet bjuder på 24 talare från världens alla hörn och lovar förstklassig information och spännande nyheter på allt ifrån nybörjar- till expertnivå. Nytt för i år är också ett pass med fokus på mjukare kunskaper som mentorskap och karriärbyte. Platsen är Idrottshögskolan i Stockholm, benägen inom bekvämt avstånd från tunnelbana och bussar. Passen börjar klockan 09 och i slutet på dagen lottas fina priser ut!

Ytterligare nytt för i år är möjligheten att delta på en ”pre-conference day” på fredagen den 20 maj. En pre-day är mer som en kurs – en hel dag runt ett ämne, under ledning av en känd talare. Data Saturday Stockholm har glädjen att kunna erbjuda ”Less clicking, more coding! Azure data platform development using infrastructure as code” under ledning av Heini Ilmarinen, Data Platform-MVP från Finland. Deltagande på en pre-con kostar 2000:- per person – ett oslagbart pris för en hel dag med en internationellt erkänd expert!

Attollo har förmånen att vara guldsponsor på Data Saturday Stockholm 2022. Vi kommer delta med personal på plats och även lotta ut något riktigt intressant!

Ta chansen att utveckla dina kunskaper, träffa likasinnade – och kanske ta nästa steg i din karriär! Vi ses på Idrottshögskolan den 21 maj!