Efter två års virtuella konferenser är det den 8-12 mars äntligen dags för SQLBits, den största och mest spännande dataplattformskonferensen i Europa. Det är fem dagar på plats i London fyllda med nyheter, insikter, möjligheter och nätverkande. Med 700 sessioner finns det garanterat något för alla, och med 2500 deltagare från 82 länder finns alla möjligheter att knyta kontakter som kanske annars aldrig varit möjliga.

Konferensen skapades och drivs av frivilliga sedan starten för 15 år sedan och har växt till vad som kallats det ”Europeiska PASS Summit”.
I stenhård konkurrens med tusentals inskickade passförslag har Attollo förmånen att delta med inte bara en utan två talare på tre pass.

Tillsammans pratar Linda Torrång och Alexander Arvidsson från oss på Attollo om erfarenheter från mentorskap på passet ”Learning to Listen – Making the Most of Mentoring” på torsdagen, på fredagen delar Linda Torrång lärdomar för en junior konsult med passet ”How to Avoid the Most Common Junior Mistakes” och på lördagen går Alexander Arvidsson igenom vad man göra för att snabbt förbättra en Power BI-rapport med passet ”Lipstick on a Pig – Remaking a Power BI Report in 20 Minutes”.

Det finns fortfarande biljetter kvar – ta chansen och följ med på en oförglömlig upplevelse i London!