Microsoft Power BI

En spännande milstolpe för Microsoft

Attollos partner Microsoft har för det 11:e året i rad placerats som ledare i Gartners Magic Quadrant för Analytics och Business Intelligence Plattformar. För det tredje året i rad erhåller också Microsoft främsta placering för ”completeness of vision” inom kvadranten för de leverantör som leder utvecklingen. Det här är en spännande milstolpe för Microsoft och det understryker deras globala ledarskap och engagemang för innovation, smidigt genomförande och visionär funktionalitet för att leverera ett högt värde till kunder och partners på en ständigt föränderlig marknad. En del av denna framgångssaga har varit Power BI som har hjälpt till att omvandla hundratusentals företag runt om i världen genom att tillhandahålla self service BI i stor skala.

Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på hur vi kan revolutionerna din BI-satsning med hjälp av Microsofts olika produkter.

[vc_row][vc_column][kleo_button title=”TA KONTAKT” style=”custom” href=”mailto:info@attollo.se” size=”lg” icon=”angle-right” custom_background=”#b1484b” custom_text=”#ffffff” custom_bg_hover=”#af8285″][/vc_column][/vc_row]

Gartner Magic Quadrant