– Personifierade dashboards som redskap för bl.a. ledningsrapportering
En snabbt föränderlig marknad innebär att ledningsrapporteringen – och hela verksamhetens rapportering – bör utvecklas kontinuerligt. Detta för att kunna säkerställa rätt beslut i rätt tid. Det behövs en lättanvänd helhetslösning, som sammanställer de nyckeltal och rapporter som är nödvändiga för att leda verksamheten åt rätt håll.
Ledningens och beslutsfattarnas lösning erbjuder den viktigaste informationen med en enda blick. Rollbaserade, moderna dashboards anpassade efter användarens arbetsuppgift och roll ger användaren konkret, nyttig och tillförlitlig information. Dashboardets nyckeltal kan sammanställas från organisationens egna databaser men också från externa källor.
Välkommen till IBM Cognos’ seminarium för att höra och se, hur en modern dashboard-lösning hjälper dig att bli en bättre ”verksamhetsstyrare”!
Seminariet är avsett för alla som jobbar med ledningsrapportering och Business Intelligence –lösningar. Det är kostnadsfritt och inkluderar frukost i samband med registreringen.
Stockholm: 24/2
Kl 8:30 – 11:15
IVA’s konferenscenter
Grevturegatan 16
Göteborg: 25/2
Kl 8:30 – 11:15
Elite Park Avenue Hotel
Kungsportsavenyn 36-38
Följ länken för registrering:
Välkommen!

KONTAKTA OSS

Vänligen skicka ett mail så återkommer vi så fort vi kan. Du kan även nå den person du vill ha tag på via förnamn.efternamn@attollo.se

Skickar

©2017 Attollo AB - Kungsgatan 50 - 111 35 Stockholm

Log in with your credentials

Forgot your details?