Jag satt idag och laborerade med siffror i webgränssnittet i Planning 8.4 då jag upptäckte att då celler är låsta så syns inte hjälplinjerna (rutnätet) eller vad man ska kalla det. Efter en del sökande så hittade jag ingenting direkt om just detta problem. Jag hittade dock en del andra fel som fanns beskrivna som handlade om att text inte syntes i vissa lägen och problemet verkade vara att Windows Standard-färgschema användes. Mycket riktigt så var Windows Standard-färgschema inställt på den server (Windows Server 2003) som jag körde på så jag ändrade färgschemat till Windows Classic och vips så blev linjerna i rutnätet synliga.

KONTAKTA OSS

Vänligen skicka ett mail så återkommer vi så fort vi kan. Du kan även nå den person du vill ha tag på via förnamn.efternamn@attollo.se

Skickar

©2017 Attollo AB - Kungsgatan 50 - 111 35 Stockholm

Log in with your credentials

Forgot your details?