Vi är konsulter med specialistkompetens inom Business Intelligence och Corporate Performance Management. Ett gemensamt arbete med att skapa verksamhetsnytta för våra kunder är verkligen något vi brinner för.

Attollo grundades 2007 och vi har sedan starten vuxit stadigt. Just nu är vi knappt 40 medarbetare. Vi på Attollo har en genomsnittlig branscherfarenhet på mer än 10 år. Många av våra kunder har varit med oss lång tid och vissa sedan starten. Att skapa bra och långa relationer med våra kunder är viktigt för oss.

Vi har valt våra produktpartners med omsorg och innehar den högsta partnernivån hos både Microsoft och IBM. Sedan 2013 har vi hjälpt många kunder inom bank och finans med verktyg och expertis kring regulatorisk rapportering och detta är ett område som vi besitter stor kunskap inom. Som ett komplement i vårt regulatoriska erbjudande är vi därför även produktpartner med Corefiling. En målsättning vi har är att ha de mest meriterade och högst certifierade konsulterna inom de BI/CPM-produkter som dessa partners erbjuder.

Inte bara kunderna trivs med oss. Utan nöjda medarbetare – inga nöjda kunder. 2017 blev Attollo, för andra året i rad, vald till en av Sveriges bästa arbetsplatser av ”Great Place To Work”. Ungefär hälften av våra medarbetare har jobbat hos oss i 5 år eller mer, vilket tyder på att vi trivs tillsammans. Men vi är inte nöjda med det. Vi jobbar kontinuerligt på förbättring för att bli en ännu bättre arbetsplats.

Jobba hos oss

Då vi är ett förhållandevis litet bolag i branschen, med familjär stämning, lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper såsom hjälpsamhet, initiativförmåga, engagemang samt hög samarbetsförmåga. Attollo är en arbetsplats där hälften av medarbetarna har jobbat 5 år eller mer. I den annars så rörliga konsultbranschen tycker vi detta tyder på att trivseln är hög hos oss. Det visade sig inte minst när utvärderingsföretaget ”Great Place To Work”, för andra året i rad, utsåg Attollo till en av Sveriges bästa arbetsplatser.

”Attollo är något så ovanligt som en arbetsplats där kollegor verkligen hjälper varandra och där det är högt i tak. Kamratlig och gemytlig stämning blandas med hög grad av professionalism och utvecklingspotential för den enskilde. Det är inte konstigt att Attollo är en arbetsplats där man stannar länge och där personalomsättningen är väldigt låg. Attollo är helt enkelt en arbetsplats när den är som bäst”

Vi har en lönemodell som skiljer sig från branschstandard då vi tillämpar individuell lönesättning där andelen fast lön är stor och bonusutbetalningar sker årsvis baserat på hela företagets resultat. Vi arbetar givetvis kontinuerligt för jämställdhet och vår målsättning är att ha en jämn könsfördelning.

Våra kunder behöver ständigt hjälp med nya, spännande uppdrag och vi behöver därför bli fler. Vill du jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Kontakta oss då här dennis.fast@attollo.se

KONTAKTA OSS

Vänligen skicka ett mail så återkommer vi så fort vi kan. Du kan även nå den person du vill ha tag på via förnamn.efternamn@attollo.se

Skickar

©2018 Attollo AB - Kungsgatan 50 - 111 35 Stockholm

Log in with your credentials

Forgot your details?