En molnbaserad lösning förenklar ägandet av ett system. En månadskostnad per användare är det enda som krävs för att få tillgång till marknadens mest kompletta system för budget, prognos och utfallsrapportering, IBM Planning Analytics.

IBM Planning Analytics bygger på IBM Cognos TM1, dock paketerad i ett nytt modernt visuellt gränssnitt som ger möjlighet till analyser, dashboards och inmatningar.

Molnet erbjuder även en excelklient där det både går att bygga rapporter/inmatningsmallar och analysera data med vrid/vänd funktionalitet.

tm1_cloud

I licensen ingår även:

  • Watson Analytics – prediktiv analys
  • Cognos Analytics – marknadens mest kompletta rapportgenerator

IBMs datacenter finns utspridda i hela världen, för oss i Sverige finns det flera europeiska center att välja på.

Det finns många fördelar med molntjänsten, nya releaser sker mer frekvent, större flexibilitet att periodvis förändra antalet användare, slippa drifta programvara lokalt och även göra större förändringar över tiden.

IBM Planning Analytics passar både stora som små organisationer/avdelningar. Ett avrop om minimum 10 användare är det enda som IBM kräver och då får kunden tillgång till ett komplett system för verksamhetsstyrning.

Attollo AB är återförsäljare av IBM Planning Analytics och hjälper kunder med rätt avtal samt uppsättning av kundens specifika modeller för budget, prognos och utfallsrapportering.

KONTAKTA OSS

Vänligen skicka ett mail så återkommer vi så fort vi kan. Du kan även nå den person du vill ha tag på via förnamn.efternamn@attollo.se

Skickar

©2018 Attollo AB - Kungsgatan 50 - 111 35 Stockholm

Log in with your credentials

Forgot your details?